Meny

Premier vinner utmärkelse

Atrinova i Oskarshamn utlyste i höstas en idétävling där företag och privatpersoner ombads att presentera smarta idéer inom bland annat energi, miljö och teknik. Premier segrade genom en ångtvättsmetod som minskar energiförbrukningen i värmeväxlare och ventilationsanläggningar.

– Vi blev glada och framförallt överraskade. Vi hade inte räknat med att ta hem den här tävlingen, säger Ulf Nilsson, Premiers plastchef i Oskarshamn.
– Vi jobbar mot både industrin och offentliga lokaler och det är här i Oskarshamn som vi jobbat fram den här metoden som går ut på att ångtvätta värmeväxlare, vilket får energibesparande effekter, säger Ulf Nilsson.
Premiers Operative Chef, Magnus Lindberg, är mycket stolt över utmärkelsen och konstaterar: “Att ständigt utveckla idéer, metoder och tekniker är ett enträget arbete som ständigt pågår i vår verksamhet. Oftast känner bara våra kunder till vår utveckling. Jag gläds oerhört med vår organisation i Oskarshamn i dess framgång”

Dela:
Till toppen