Det finns flera olika anledningar till att rekrytera nya personer till ett företag eller organisation. Oavsett om det handlar om att fylla lediga tjänster, ersätta nyckelpersoner eller driva utvecklingen framåt i en expansiv fas, är Premier Sverige AB här för att hjälpa till att rekrytera rätt personer till rätt positioner i rätt tid.

På Premier skapar vi personliga och långsiktiga relationer med våra kunder och kandidater. Vårt engagerade rekryteringsteam tar ett personligt ansvar genom hela processen och finns där som stöd och bollplank. Du kan känna trygghet i att våra erfarna rekryterare har gedigen kunskap om branschen och att de finns med dig hela tiden.

”Som rekryteringschef på Premier är jag stolt över vårt engagemang och vår förmåga att vara med från start i företagens rekryteringsprocesser, där vi kartlägger behoven för det unika företaget och tjänsten. Genom vår ansvarsfulla och personliga approach kan vi snabbt anpassa oss och upptäcka det verkliga behovet samt hitta den perfekta tjänsten för varje bolag. ” – Malou Lundgren, rekryteringschef Premier.

När vi söker kandidater fokuserar vi alltid på att hitta personer med rätt kompetens för rollen, samtidigt som vi tittar på om deras värderingar och personlighet matchar företagets kultur. Vi strävar efter att tillföra något nytt till bolaget – en person som med sin kompetens och personlighet kan bidra till företagets utveckling och tillväxt. Vi vill även se till att den rekryterade personen får möjligheter att utvecklas både personligt och professionellt. Vi brinner för att skapa perfekta matchningar mellan företag och kandidater och följer upp regelbundet för att säkerställa att både kunden och kandidaten är nöjda.

”Vår framgångsrika process bygger på den tid och det engagemang vi lägger ner på varje rekryteringsuppdrag. Vi är grundliga och noggranna i allt vi gör och bedömer alla kandidater på en likvärdig grund. Vi tror inte på tur, vi tror på skicklighet!” – Malou Lundgren.

Tveka inte att kontakta någon av våra kompetenta rekryterare så ser vi hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din nästa rekrytering!

Du hittar kontaktuppgifter till våra lokala kontor på https://www.premier.se/hitta-oss.

Vill du läsa mer om vårt arbete med rekrytering kan du besöka https://www.premier.se/rekrytering.

Dela via sociala medier

Läs fler artiklar

Se fler artiklar

Premier Service Sverige AB utnämnd till Branschvinnare 2023

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
September 22, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Delat engagemang, gemensamma värderingar och en vilja att göra skillnad

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
August 29, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Din partner för skräddarsydda rekryteringslösningar

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
July 7, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Navigera vidare

Välj nedan för att hitta rätt information.