Premier har idag kontor på sju orter, där fem av dem är etablerade i Västsverige och två i södra Sverige. Innan sommaren hade Premier totalt 18 anställda, utspridda på de olika kontoren. Med det ökade trycket från våra kunder såg vi dock ett behov av att fylla på med mer bra folk hos oss. Under de två senaste månaderna har vi därför utökat vår personalstyrka med fyra nya medarbetare.


Anna Svensson
är vår nya konsultchef på det nyetablerade Kalmarkontoret. Hon har tidigare arbetat med försäljning inom redovisningsbranschen och telekom, men drogs till Premier för bolagets värderingar och synsätt på hur vi arbetar med människor. Anna såg fram emot att lära sig massor av nya saker i en för henne ny bransch samt att tillsammans med Terése bygga upp Premier i Kalmar.


Bia Karlsson är vår nya konsultchef på Premier Göteborg. Innan hon kom till Premier har hon arbetat inom bevakningsbranschen samt på Försäkringskassan och Svensk Direktreklam. Bia fick upp ögonen för Premier i vår rekryteringsannons, där hon tyckte att rollbeskrivningen som konsultchef lät spännande och lockande. I sitt nya jobb såg hon mest fram emot att möta nya utmaningar samt att lära känna nya människor, både konsulter, kunder och kollegor.

Sandra Törnqvist är vår nya konsultchef/rekryterare på Premier Trollhättan. Hon har mångårig erfarenhet inom bemanningsbranschen och efter att ha följt Premiers utveckling under åren lockades hon till att bli en del av bolagets framgång. Det hon såg mest fram emot i sin nya tjänst var att skapa relationer som bidrar till nya arbetsmöjligheter för nuvarande och blivande konsulter.

Ivo Skiljo är vår nya rekryterare på Göteborgskontoret. Innan han kom till Premier har han jobbat på Arbetsförmedlingen, där han haft flera funktioner såsom tillförordnad sektionschef och jobbcoach. Det som lockade honom till oss var den kultur och sammanhållning som finns i företaget. Han såg fram emot att bli en del av teamet och lära känna kollegorna och kunderna samt att komma in i rollen som rekryterare och bidra till Premiers framgångar.

Med 22 anställda är Premier nu mer redo än någonsin att anta våra kunders rekrytering- och bemanningsutmaningar. Hur? Med bra folk helt enkelt.

Dela via sociala medier

Läs fler artiklar

Se fler artiklar

Premier Service Sverige AB och IK Kongahälla inleder partnerskap med fokus på lokalt engagemang och framåtanda

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
October 3, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Premier Service Sverige AB utnämnd till Branschvinnare 2023

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
September 22, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Delat engagemang, gemensamma värderingar och en vilja att göra skillnad

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
August 29, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Navigera vidare

Välj nedan för att hitta rätt information.