Vi på Premier tycker föreningslivet är en viktig del att stötta i de städer vi verkar och vi delar gärna med oss av vår kunskap och kompetens kring det vi är bäst på. Vi kan nu stolt meddela att Premier är ny nätverkspartner till fotbollsklubben ÖIS i Göteborg med fokus på HR-frågor!

Det nya avtalet innefattar delar kring rekrytering och utbildning för klubbens spelare, där vi vill förbereda ÖIS spelare för livet utanför fotbollsplanen.

”Jag är väldigt glad och förväntansfull över vårt påbörjade samarbete som bland annat innebär att vi kommer att stödja ÖIS fotboll i form av HR-partner. Detta i sin tur gör att vi kommer få möjlighet att delta i föreningens ambition att bland annat ge ungdomar en inblick i arbetslivet, vilket är ett område vi på Premier brinner extra för. Vi ser detta som en början på ett långt och framgångsrikt samarbete som vi tror kommer att gynna alla involverade parter på ett positivt sätt.” – Ivo Skiljo, områdeschef Premier Göteborg.

Ivo har dessutom spelat i ÖIS under säsongerna 2006 och 2007, vilket gör det extra kul att vi får äran att samarbeta med just ÖIS som en del av vårt engagemang i Göteborgsområdet.

Dela via sociala medier

Läs fler artiklar

Se fler artiklar

Trollhättan Action Week och Premier - ett hållbart och sportsligt samarbete

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
August 25, 2022
Läs mer
Ikon pil höger vit

Premier skriver avtal för rekryteringen till Hellma Materials uppmärksammade etablering i Trollhättan

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
June 9, 2022
Läs mer
Ikon pil höger vit

Premier är ny nätverkspartner till ÖIS med fokus på HR-frågor!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
May 19, 2022
Läs mer
Ikon pil höger vit

Navigera vidare

Välj nedan för att hitta rätt information.