Vi kan nu stolt presentera ännu ett samarbetsavtal där Premier går in som officiell HR-partner! Denna gång med det nyblivna allsvenska laget IFK Kalmar.

Det nya avtalet innefattar delar kring rekrytering och utbildning för klubbens ungdomsspelare, där vi vill förbereda IFK Kalmars spelare för livet utanför fotbollsplanen.

”Vi på Premier är både glada och stolta över att bli IFK Kalmars officiella HR-partner! Tillsammans med IFK Kalmar vill vi medverka till den elitsatsning laget nu gör och till deras framgångsrika fotbollsakademi där morgondagens stjärnor finns. Vi vill fortsätta att utveckla både näringslivet och Kalmarsundsregionen tillsammans med IFK Kalmar.” - Terése Carlstedt, områdeschef på Premier i Kalmar

Vi kommer att vara behjälpliga i processen för jobbsökande spelare och dessutom genomföra utbildningar med ungdomsspelare i gymnasieåldern. Ungdomsspelarna kommer att få hjälp med att skriva CV och förberedas för andra utmaningar som arbetslivet erbjuder.

”Vi är oerhört glada över att vår klubb och vårt nätverk fortsätter att vara en attraktiv mötesplats för företagen i Kalmarsundsregionen. Med Premier som HR-partner kan vi stötta och hjälpa våra spelare på ett helt annat sätt, som gör att spelarna får kontakt med arbetslivet i regionen. Premier kommer även att coacha våra duktiga akademispelare och ge dem en bra inblick i yrkeslivet samt stötta klubben med HR-frågor av olika slag. Vi ser verkligen fram emot vårt samarbete med Premier och de synergier vi tillsammans skapar för både våra spelare och medlemmar!” - Bruno Karlström, Marknadsansvarig IFK Kalmar

Personligt,engagerat och ansvarsfullt. Premier helt enkelt.

Dela via sociala medier

Läs fler artiklar

Se fler artiklar

Premier Service Sverige AB och IK Kongahälla inleder partnerskap med fokus på lokalt engagemang och framåtanda

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
October 3, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Premier Service Sverige AB utnämnd till Branschvinnare 2023

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
September 22, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Delat engagemang, gemensamma värderingar och en vilja att göra skillnad

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
August 29, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Navigera vidare

Välj nedan för att hitta rätt information.