Vi kan nu stolt presentera ännu ett samarbetsavtal där Premier går in som officiell HR-partner! Denna gång är det med elitserielaget IFK Vänersborg.

Det nya avtalet innefattar att vi är en del i rekryteringen med att bygga upp den nya organisationen i det dagliga arbetet i klubben.

Men också delar kring rekrytering och utbildning för klubbens ungdomsspelare, där vi vill förbereda IFK Vänersborgs spelare för livet utanför bandyplanen.

”Vi på Premier är glada och stolta över att bli IFK Vänersborgs officiella HR-partner! Vi har länge varit en partner, men vill nu medverka mer aktivt på det som vi är bra på till den satsningen på både flickor och pojkar som föreningen gör. Samtidigt som föreningen skapar ett nätverk för näringslivet som ser intressant ut.” - Johan Hallberg, områdeschef Premier Trestad.

 

”IFK Vänersborg ser fram emot att utvecklas tillsammans med Premier och få ta del av dess expertkompetenser inom rekrytering, bemanning och utbildning. Då kan IFK Vänersborg fokusera på att utveckla vår kärnverksamhet, bandyn” - Per Ejerhed, ordförande IFK Vänersborg.
Dela via sociala medier

Läs fler artiklar

Se fler artiklar

Premier går in som samarbetspartner till Ung Företagsamhet Fyrbodal!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
March 15, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Nytt samarbete med Havakgruppen i Vänersborg!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
November 25, 2022
Läs mer
Ikon pil höger vit

Premier är ny samarbetspartner till IK Sävehof!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
November 3, 2022
Läs mer
Ikon pil höger vit

Navigera vidare

Välj nedan för att hitta rätt information.