Vi kan nu stolt presentera ännu ett samarbetsavtal där Premier går in som officiell HR-partner! Denna gång är det med elitserielaget IFK Vänersborg.

Det nya avtalet innefattar att vi är en del i rekryteringen med att bygga upp den nya organisationen i det dagliga arbetet i klubben.

Men också delar kring rekrytering och utbildning för klubbens ungdomsspelare, där vi vill förbereda IFK Vänersborgs spelare för livet utanför bandyplanen.

”Vi på Premier är glada och stolta över att bli IFK Vänersborgs officiella HR-partner! Vi har länge varit en partner, men vill nu medverka mer aktivt på det som vi är bra på till den satsningen på både flickor och pojkar som föreningen gör. Samtidigt som föreningen skapar ett nätverk för näringslivet som ser intressant ut.” - Johan Hallberg, områdeschef Premier Trestad.

 

”IFK Vänersborg ser fram emot att utvecklas tillsammans med Premier och få ta del av dess expertkompetenser inom rekrytering, bemanning och utbildning. Då kan IFK Vänersborg fokusera på att utveckla vår kärnverksamhet, bandyn” - Per Ejerhed, ordförande IFK Vänersborg.
Dela via sociala medier

Läs fler artiklar

Se fler artiklar

Premier är ny nätverkspartner till ÖIS med fokus på HR-frågor!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
May 19, 2022
Läs mer
Ikon pil höger vit

En summering av ett fantastiskt första kvartal och Glad Påsk!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
April 14, 2022
Läs mer
Ikon pil höger vit

Premier blir IFK Vänersborgs officiella HR-partner!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
February 16, 2022
Läs mer
Ikon pil höger vit

Navigera vidare

Välj nedan för att hitta rätt information.