Vi på Premier är stolta över att ha tecknat ett avtal som samarbetspartner till Ung Företagsamhet Fyrbodal! Ung Företagsamhet (UF) är en organisation som främjar entreprenörskap bland unga genom att ge dem möjlighet att starta och driva egna företag.

Imorgon anordnas dessutom UF-mässan på Nova Arena i Trollhättan och vi går i samband med mässan in som nya partners och tävlingsvärdar. Som samarbetspartner till UF vill vi även stötta i organisationens främjande av jämställdhet och mångfald, där alla unga människor får möjlighet att delta i företagsamhet oavsett kön, etnicitet eller socioekonomisk bakgrund.

”Det ligger helt i linje med ett av våra mål i vår hållbarhetsstrategi i Söder Group, där Premier ingår.” - Sandra Törnqvist, områdeschef Premier Trestad.

”Vi är glada och stolta och över att våra uppdragsgivare, kommunerna och företagen i städerna ser vilket värde vi skapar tillsammans.” – Johan Sandahl, regionchef Ung Företagsamhet Fyrbodal.

UF har även som mål att inspirera och utveckla elevernas förmåga att tänka kreativt, ta initiativ samt ta ansvar för sina egna liv och framtidsutsikter. Detta är också viktigt hos de talanger som vi på Premier söker till våra uppdrag.

”Det är tack vare våra partners som vi kan vara en pådrivande och viktig aktör när det kommer till samhällsutveckling och ungas företagsamhet i Fyrbodal. Därför är det extra kul och viktigt när vi växlar upp med fler företag som vill stötta oss i arbetet med att utveckla ungas entreprenöriella förmågor.” – Johan Sandahl.

”Vi ser fram emot detta värdefulla samarbete och att få bli en del av den energifyllda miljö med kreativa ungdomar som UF arbetar för, vilket både gynnar samhället och nästa generation. Att få hjälpa ungdomar att nå sina mål i sitt företagande och på arbetsmarknaden är något vi på Premier verkligen brinner för.” – Sandra Törnqvist.
Dela via sociala medier

Läs fler artiklar

Se fler artiklar

Premier går in som samarbetspartner till Ung Företagsamhet Fyrbodal!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
March 15, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Nytt samarbete med Havakgruppen i Vänersborg!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
November 25, 2022
Läs mer
Ikon pil höger vit

Premier är ny samarbetspartner till IK Sävehof!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
November 3, 2022
Läs mer
Ikon pil höger vit

Navigera vidare

Välj nedan för att hitta rätt information.