Vi öppnade våra dörrar till vårt kontor i Halmstad i februari och sedan dess har vi haft en otrolig start! Nu är det dags för nästa steg i vår tillväxt, där vi söker en passionerad och engagerad Konsultchef som vill vara med och forma vår framgångsrika resa i Halland.

På Premier värdesätter vi det personliga och ansvarsfulla engagemanget, vilket vi tror är det som skapar verklig framgång för våra kunder och medarbetare. Vi tror på att skapa starka och meningsfulla relationer med våra kunder och medarbetare, där vi vill förstå människor och hjälpa dem att nå sina mål. Vi är stolta över att vara en lokal helhetsleverantör inom rekrytering och bemanning, där vi är engagerade och närvarande i varje steg av processen.

"Efter att på så kort tid redan få bygga nästa pusselbit i mitt team i Halmstad känns fantastiskt och inspirerande! Vi har verkligen fått ett otroligt bemötande med många kunder som uppskattar vårt personliga engagemang och ser vårt ansvarsfulla förhållningssätt som en styrka. Att vara en del av ett team som bryr sig så mycket om våra kunder och kandidater gör mitt arbete meningsfullt varje dag." – Emma Ojala, områdeschef Premier Halmstad.

Som Konsultchef kommer du att vara en nyckelperson i vårt team. Vi söker dig som brinner för att skapa en positiv och personlig upplevelse för både kunder och kandidater. Din roll kommer att innebära att du bygger starka relationer och driver framgångsrika rekryterings- och bemanningslösningar i Halmstad och dess omgivningar.

Är du redo att vara en del av vårt drivna företag? Bli en viktig spelare på Premier i Halmstad och en nyckelperson i vår tillväxtresa. Ansök idag och låt oss tillsammans bygga framtidens team!

Läs mer om tjänsten och ansök på: https://www.premier.se/jobbannonser/Premier-soker-Konsultchef-till-Halmstad-7244
Välkommen med din ansökan!

Dela via sociala medier

Läs fler artiklar

Se fler artiklar

Premier Service Sverige AB och IK Kongahälla inleder partnerskap med fokus på lokalt engagemang och framåtanda

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
October 3, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Premier Service Sverige AB utnämnd till Branschvinnare 2023

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
September 22, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Delat engagemang, gemensamma värderingar och en vilja att göra skillnad

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
August 29, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Navigera vidare

Välj nedan för att hitta rätt information.