Vi är stolta att meddela att vi har vunnit en upphandling för Varner, en ledande nordisk e-handelsaktör. Upphandlingen innebär ett flerårigt avtal, där Premier kommer att leverera omfattande tjänster inom kompetensförsörjning till Varner.

Varner är en av Skandinaviens största modeåterförsäljare med åtta varumärken och över 1200 butiker i Norden. Företaget har en stark närvaro online och offline med ett centrallager och logistikcenter på Trestad Center i Vänersborg.

En stark och lokal helhetsleverantör inom rekrytering och bemanning

Som en av Trestads största privata arbetsgivare erbjuder vi på Premier flexibla bemanning- och rekryteringslösningar. Med vår 30-åriga erfarenhet och ett stort lokalt nätverk är vi en av de starkaste leverantörerna inom kompetensförsörjning.

“Vi erbjuder högsta möjliga kvalitet förenat med maximal flexibilitet för våra kunder, vilket hjälper dem att bli mer konkurrenskraftiga på marknaden. Vår erfarna personal följer en kvalitetssäkrad process utifrån kundspecifika behov, där ett dedikerat team säkerställer daglig leverans av kompetenta medarbetare.”  -  Mats Johansson, VD Premier.

 

En trygg och hållbar anställning

Teamwork, öppenhet och mångfald är viktiga faktorer i arbetskulturen hos Varner, vilket skapar en attraktiv arbetsmiljö för deras medarbetare. Med ett fokus på hållbarhet i båda bolagen gällande människor, miljö och samhället i stort känner vi oss trygga i att leverera en bemanningslösning som gynnar samtliga parter.

"Hos Premier och Varner värderar vi trygga och hållbara anställningar. Vi är angelägna om att våra konsulter trivs och vill utvecklas på sin arbetsplats. Därför har vi regelbunden kontakt med dem och därigenom skapa en win-win-situation för både kund och konsult." -  Sandra Törnqvist, områdeschef för Premier Trestad.

 

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller HR samt personalförsörjning, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens.

För mer information vänligen kontakta Mats Johansson, VD Premier, på 0520-47 00 43 eller mats.johansson@premier.se.

Dela via sociala medier

Läs fler artiklar

Se fler artiklar

Premier går in som samarbetspartner till IF Leikin!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
June 2, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Premier Service Sverige AB söker en personlig Konsultchef till Halmstad!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
June 1, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Välkommen på Öppet Hus hos Premier i Trollhättan!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
May 22, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Navigera vidare

Välj nedan för att hitta rätt information.