Tillsammans med Villa Lidköping BK har vi tecknat ett nytt HR-avtal! Det nya avtalet innefattar delar kring rekrytering och utbildning för klubbens ungdomsspelare.

Det känns väldigt kul att Premier vill ingå i ett mer omfattande partnerskap, där de som en naturlig part hjälper oss med de bitar kring rekrytering, jobbsökande och utbildning vi har behov av. Framförallt hoppas vi kunna förbereda våra ungdomar för livet utanför bandyplan. – Jakob Kaufmann, marknadsansvarig i Villa Lidköping

 

Vi kommer att vara behjälpliga i processen för jobbsökande spelare och dessutom genomföra utbildningar med ungdomsspelare i gymnasieåldern. Ungdomsspelarna kommer att få hjälp med att skriva CV och förberedas för andra utmaningar som arbetslivet erbjuder.

 

För oss var det självklart att ta nästa steg i vårt samarbete med Villa. Vi vet hur viktiga de är för Lidköping och hur mycket bra de gör både på och vid sidan av isen. Att vi kan få hjälpa deras ungdomar vara mer förberedda inför arbetslivet känns fantastiskt. Och kan vi hjälpa spelare vid sidan av isen och deras respektive få jobb så hoppas vi att man även väljer att stanna kvar i Lidköping längre. – Magnus Ambjörnsson, säljare Premier Skaraborg

 

Villa Lidköping och Premier har även “Premierpadel”, som är ett padelnätverk där klubbens partners träffas en gång i veckan, spelar padel och äter lunch.

Personligt, engagerat, ansvarsfullt. Premier helt enkelt.

Dela via sociala medier

Läs fler artiklar

Se fler artiklar

Premier går in som samarbetspartner till Ung Företagsamhet Fyrbodal!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
March 15, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Nytt samarbete med Havakgruppen i Vänersborg!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
November 25, 2022
Läs mer
Ikon pil höger vit

Premier är ny samarbetspartner till IK Sävehof!

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
November 3, 2022
Läs mer
Ikon pil höger vit

Navigera vidare

Välj nedan för att hitta rätt information.