Trollhättan Action Week startade år 2007 (då under namnet Alliansloppet) och är en tävling för elitverksamhet, som samtidigt verkar för upplevelser och ett hållbart samhälle. Här prioriteras bland annat att alla skall kunna delta utifrån sin egen förmåga i event, som exempelvis Klassjoggen. I årets upplaga får besökarna ta del av ett fullspäckat program, allt ifrån spännande elittävlingar och motionssportslopp till intressanta seminarium och roliga aktiviteter för barn.

Redan från starten år 2007 har Premier varit en sponsor och partner till Trollhättan Action Week, där samarbetet har varit en betydelsefull del för båda parter.

”Premier vill och strävar efter att vara en engagerad part på de orter vi verkar, där Trollhättan är orten för vårt huvudkontor. För oss är det självklart att vara en samarbetspartner till Trollhättan Action Week, särskilt då de arbetar både för inkludering och hållbarhet i såväl sportsammanhang som samhällsengagemang. Här får alla möjligheten att vara delaktiga och det är något som vi på Premier med stolthet står för.” – Mats Johansson, VD Premier.

”Premier har definitivt varit en viktig del för Trollhättan Action Weeks expansion och utveckling. Att få stöd i anställning av nya medarbetare utöver det finansiella sponsorskapet har varit betydelsefullt för oss på vägen framåt. Vi hade aldrig kunnat utvecklas så bra som vi har gjort utan Premier!” – Magnus Larsson, arrangör Trollhättan Action Week.

”Det är fantastiskt att få vara en huvudsponsor till evenemanget och samtidigt kunna nyttja våra styrkor, där vi bidrar med vår kompetens och expertis i bemanning av personal”, säger Mats Johansson. I nuläget har fyra personer fått en projektanställning via Premier och blivit en del av Action Week-teamet: Johanna Sjöstad, Natalie Birnbach, Sanna Romell och Andreas Ekström.

”Att jobba med Trollhättan Action Week har varit det roligaste jag har gjort! Det känns jättebra att få vara en del av ett så engagerat gäng!” – Johanna Sjöstad, projektledare Trollhättan Action Week.

Utöver våra fyra duktiga projektanställda är flera medarbetare från Premier på plats under veckan i olika aktiviteter. Vi är riktigt laddade för avslutningen på en fartfylld och spännande vecka!

Dela via sociala medier

Läs fler artiklar

Se fler artiklar

Premier Service Sverige AB och IK Kongahälla inleder partnerskap med fokus på lokalt engagemang och framåtanda

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
October 3, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Premier Service Sverige AB utnämnd till Branschvinnare 2023

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
September 22, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Delat engagemang, gemensamma värderingar och en vilja att göra skillnad

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
August 29, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Navigera vidare

Välj nedan för att hitta rätt information.