När efterfrågan för ditt företags produkt eller tjänst är högre än vad din befintliga personalstyrka klarar av, är det dags att anställa mer folk. Att anställa kan dock vara knepigt. Fastanställda kräver administration i form av löneförhandlingar, utvecklingssamtal, avtalsförhandlingar, sjukdagar, semestervikarier, föräldraledighet med mera. Personaladministration tar även fokus och tid från det du är bra på – din unika produkt eller tjänst. Det är här Premier kommer in. Vi hjälper dig att bemanna enskilda arbetsuppgifter eller hela avdelningar med kompetent personal.

”Vi på Premier tänker så här - vi avlastar och utvecklar företagets bemanning. Det är såklart mer komplicerat än så, men inte för våra kunder. De ska känna från början att vi gör skillnad åt företaget. Att anlita Premier gör att företaget kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet och låta oss ta hand om bemanning.” – Johan Hallberg, områdeschef Premier Trollhättan.


Hos Premier kan du få hjälp med bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov. Oavsett vad du behöver, finns vi där och stöttar upp med noggrant utvalda yrkespersoner. Personalen du anlitar via Premiers tjänster är fastanställda hos oss, vilket innebär att våra konsulter har samma grundtrygghet som din fasta personal. Om du inte behöver den extra personalen längre, kommer våra konsulter tillbaka till Premier för nya jobbutmaningar.

”Vår långvariga branschvana och bredd på kunder, gör att vi ofta kan hitta en ny arbetsplats för våra konsulter. Våra konsultchefer är också bra på att utmana våra konsulter till att prova nya arbetsområden och ibland även våra kunder, då vi kan se nya styrkor hos vår personal.” – Johan Hallberg


Med Premier behöver du inte bekymra dig om att ha för lite eller för mycket personal. Vi löser ditt unika personalbehov, när du behöver bra folk helt enkelt!

Dela via sociala medier

Läs fler artiklar

Se fler artiklar

Premier Service Sverige AB och IK Kongahälla inleder partnerskap med fokus på lokalt engagemang och framåtanda

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
October 3, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Premier Service Sverige AB utnämnd till Branschvinnare 2023

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
September 22, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Delat engagemang, gemensamma värderingar och en vilja att göra skillnad

Premier
Bemanning
Rekrytering
Jobba hos oss
August 29, 2023
Läs mer
Ikon pil höger vit

Navigera vidare

Välj nedan för att hitta rätt information.