Premier är det moderna serviceföretaget som har varit verksamma sedan 1993, samt med rekryterings- och bemanningsverksamhet sedan 2009. Tack vare många års erfarenhet av branschen har vi tillgång till en stor kandidatbas och ett brett kontaktnät. Premier är det nära och lokala bolaget men med stor förståelse för vår omvärld. Med respekt och förståelse för dagens och morgondagens utmaningar finns vi här för att bidra med vår kompetens, där vi är med och utvecklar och utvecklas tillsammans. 

Det är människorna som driver oss och ger oss energi. Människans unicitet, att varje möte är unikt och att vi på Premier kan få fortsätta bidra till utveckling av både företag, organisationer och individer. Tillsammans med människor bygger vi förtroende och skapar unika möjligheter för våra kunder och kandidater. Våra ledord är ”personliga”, ”engagerade” och "ansvarsfulla". Dessa ledord genomsyrar allt vi gör, i såväl rekrytering- och bemanningsprocesser som samhällsengagemang.

För oss är det viktigt med långsiktiga och hållbara relationer mot både kund och kandidat. Vi tar ansvar genom hela rekryteringsprocessen – det ska vara enkelt att samarbeta med oss. Genom att anlita oss sparar du tid och undviker felrekryteringar. Det är vårt jobb att hålla oss uppdaterade på de senaste trenderna och utvecklingarna inom olika branscher. Insikter om din bransch gör att vi kan guida dig i rekryteringsprocessen, för att den ska bli så problemfri som möjligt och så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi hjälper till med att analysera er verksamhet och vilken kompetens samt egenskaper det nya tillskottet bör ha för bästa resultat. Självklart representerar Premier ditt företag professionellt under hela processen och försäkrar att kandidaterna får en känsla av din företagskultur och ditt varumärke.

Med säkerställda processer lotsar vi både företag och kandidater tryggt tillsammans genom alla steg. Grunden är kommunikation och transparens. Att vi möts i dialogen och har tillit till varandra är viktigt för en lyckad rekrytering och något vi värderar högt.

Navigera vidare

Välj nedan för att hitta rätt information.