Meny

Välkommen Petra!

Skaraborg stärker upp på rekryteringssidan. Vi hälsar Petra Sivefäldt varmt välkommen till Premier. Petra har mångårig erfarenhet av branschen och har de senaste åren enbart fokuserat på rekrytering av ledande befattningar. Petra kommer tillföra engagemang, erfarenhet och ett stort kundfokus till vårt redan duktiga rekryteringsteam i Skaraborg.

Nya karensregler

Från och med 1 januari 2019 ändras karensreglerna i sjuklönelagen. De nya reglerna innebär att karensen inte längre räknas per dag, istället blir karensen 20% av snittet av en normal arbetsvecka. Vår branschorganisation är inte klara med att tyda dessa nya regler och därför inväntar vi svar på att hur de ska appliceras hos bemanningsföretag. … Läs mer

Välkommen Karinna!

Vi välkomnar vår nya kollega Karinna! Hon förstärker Skaraborgskontoret som ny kandidatansvarig. Karinna har läst Personal, Organisation och Ledarskap på högskolan och tog examen 2018. Tidigare har hon jobbat som trafikledare och inom kundservice och administration.

Söder & Co med huvudkontor i Borås förvärvar Premier Service Sverige AB

Borås/Trollhättan 14 februari 2019:  På fredagen den 8 februari, på Vinge Advokatbyrå i Göteborg, signerades avtalet av Magnus Fridebo, vd på Söder & Co och K-G Granaas, vd på Premier, om ett samgående mellan de bägge bemanning- och rekryteringsbolagen. ”Man kommer till en punkt när man antingen måste satsa fullt med att anställa och investera … Läs mer

Ny områdeschef i Trollhättan

Johan Hallberg tillträder tjänsten som områdeschef i Trollhättan. Johan har jobbat på Premier sen 2014 och varit både konsultchef och bemanningschef. Vi önskar honom stort lycka till!

Välkommen Caroline!

Vi har den stora glädjen att hälsa Caroline Kleist välkommen till oss. Hon tillträder tjänsten som kandidatansvarig och förstärker teamet i Trollhättan. Hon har en bakgrund inom handel och servicebranschen.

Välkommen Petra!

Vi har den stora glädjen att välkomna Petra Sandström Johansson in i Premier-gänget. Petra jobbar som affärsutvecklare rekrytering. Hon har ett stort kontaktnät och gedigen erfarenhet av rekrytering samt försäljning. Välkommen Petra!

Information om personuppgifter för anställd

Information om personuppgifter – anställd Premier Service Sverige AB, orgnr: 556495-2017, är personuppgiftsansvarig för behandling av de personuppgifter som vi utför med anledning av din anställning hos oss. Premier har därför yttersta ansvar för behandling av sådana personuppgifter, vilket medför att det är Premier som ska uppfylla de krav som uppställs enligt GDPR. Premiers ansvar … Läs mer

Välkommen Shpetim!

Vi är väldigt glada att kunna hälsa vår nya konsultchef Shpetim Salihi välkommen till oss! Shpetim kommer senast ifrån Kynningsrud där han jobbade som projektledare!

Välkommen Andrèas!

  Vi på Premier är glada att kunna hälsa Andrèas Edlund välkommen till oss på Premier. Han kommer senast från Nordic Choice Hotels där han jobbade med försäljning. Andrèas kommer att jobba som säljare i Borås!

Till toppen