Meny
Premier i Kalmar
Kalmar öppnar dörrarna för Premier

Premier strävar alltid efter att skapa en ”Premieristisk miljö” för både bolagets utveckling och våra kunder som använder sig av våra tjänster. Därför känns det extra bra att nu öppna ytterligare ett kontor, ett kontor i kommunen som blivit utsedd till årets sommarstad vid flertal tillfällen – Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Precis som Premier har sin fina historia, har Kalmar sin. I den anrika staden, med sitt Kalmar Slott, Kalmarunionen och Gustav Vasa, får vi, tillsammans med kompetent personal, möjligheten att vidareutveckla Premiers verksamhetsområden och våra kunder – en ”perfect match”!

Vi gör skillnad från öst till väst

Premier är det moderna rekrytering- och bemanningsföretaget som har varit verksamma sedan 1993, samt med rekryterings och bemanningsverksamhet sedan 2009. Tack vare många års erfarenhet av branschen har vi tillgång till en stor kandidatbas och ett brett kontaktnät. Premier är det nära och lokala bolaget men med stor förståelse för vår omvärld. Med respekt och förståelse för dagens och morgondagens utmaningar finns vi här för att bidra med vår kompetens där vi är med och utvecklar och utvecklas tillsammans. 

Det är människorna som driver oss och ger oss energi. Människans unicitet, att varje möte är unikt och att vi på Premier kan få fortsätta bidra till utveckling av både företag, organisationer och individer. Tillsammans med människor bygger vi förtroende och skapar unika möjligheter för våra kunder och kandidater. Våra ledord är ”professionella”, ”personliga” och ”engagerade”, ledord som genomsyrar allt vi gör, i såväl rekrytering- och bemanningsprocesser som till samhällsengagemang.

För oss är det viktigt med långsiktiga och hållbara relationer mot både kund och kandidat och där vi tar ansvar genom hela rekryteringsprocessen – det ska vara enkelt att ha med oss att göra. Genom att anlita oss sparar du tid och undviker felrekryteringar. Det är vårt jobb att hålla oss uppdaterade på de senaste trenderna och utvecklingarna inom olika branscher. Insikter om din bransch gör att vi kan guida dig i rekryteringsprocessen för att den ska bli så problemfri som möjligt så du kan fokusera på din verksamhet. Vi hjälper till att analysera er verksamhet och vilken kompetens samt egenskaper det nya tillskottet bör ha för bästa resultat. Självklart representerar Premier ditt företag professionellt under hela processen och försäkrar att kandidaterna får en känsla av din företagskultur och ditt varumärke.

Med säkerställda processer lotsar vi både företag och kandidater tryggt tillsammans genom alla steg. Grunden är kommunikation och transparens. Att vi möts i dialogen och har tillit till varandra är viktigt för en lyckad rekrytering och något vi värderar högt.

 

» Premier & Terese – Två starka varumärken blir ett! «
Nu är hon här och tillsammans kommer vi att skapa magi – Terese Smålander Carlstedt. Varmt välkommen Terese! Vi ser fram emot en utveckling tillsammans inom rekrytering och bemanning.

Kontaktuppgifter Premier i Kalmar:
Terése Smålander Carlstedt
Senior rekryteringskonsult / Områdeschef

Mail: terese.carlstedt@premier.se
Direkt: +46 (0) 480–31 42 03
Mobil: +46 (0) 734–666 884

Adress:
Kaggensgatan 17
392 32 KALMAR

Till toppen