Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Student? Se hit; Världens bästa extrajobb?

Företagsinformation
Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Tjänstebeskrivning
På tre minuters promenadavstånd till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus och med skogen bakom husknuten ligger Ronald McDonald hus i Göteborg. Det vackra och ombonade Huset stod färdigt 1999 och rymmer idag 29 familjerum och ett stort antal gemensamma utrymmen så som flera kök, vardagsrum, lekrum, bibliotek, datorrum, tvättstugor, aktivitetsrum samt en relax med bastu. I Huset har familjerna möjlighet att laga sin egen mat, tvätta sina kläder och kunna koppla av i en hemlik och trygg miljö. Att kunna samla kraft mellan de tuffa behandlingstillfällena på sjukhuset är viktigt för både föräldrar och barn. I Huset träffar man också andra föräldrar i liknande situation och därmed ges möjlighet att dela såväl glädje som sorg för både föräldrar och syskon. Ronald McDonald Hus i Göteborg är byggdes 1999 med finansiering av Ronald McDonald Barnfond och i samarbete med bl a Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Barncancerföreningen i Västra Sverige, Hjärtebarnsföreningen, Handikappföreningarnas Samarbetsorgan. Varje år bor det mellan 800-900 familjer hos oss under längre eller kortare behandlingstider. Då Drottning Silvias är Skandinaviens största specialistsjukhus och har hela landet som upptagningsområde har också vi familjer från hela Sverige boende hos oss. I samarbete med Ronald McDonald Hus i Göteborg söker vi nu efter studenter som vill jobba som värd/värdinna. Att vara värd/värdinna innebär att du kommer att ta emot familjer och hälsa dem välkomna, visa dem runt, utföra lättare städsysslor i gemensamma utrymmen osv. Du ska finnas till hands för gästerna och underlätta deras vardag. Arbetstiderna är varierande och i samråd med övrig personal på huset enligt ett rullande schema. Det är framförallt kväll/natt. Vardagar innebär kväll/natt med sovande jour på plats, oftast förlagt kl. 19.45–08.00. Helgerna innebär dagtid, kvällstid och natt med sovande jour på plats, vanligtvis kl.17.45–08.00.

Kvalifikationer
Du som söker ska vara flexibel då det gäller arbetstider, ha en väldigt hög servicenivå och brinna för att hjälpa dina medmänniskor. Du ska vara varmhjärtad och bry dig om din omgivning samt ha ett stort intresse för människor. Det är av yttersta vikt att du har en stor integritet. Det är viktigt att du har lätt för att skapa förtroende men också att du har en förmåga att skilja på arbetsliv och privatliv. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.

Krav
Studerar du och är minst 18 år är detta ett ypperligt tillfälle att tjäna lite extra samt få en fin erfarenhet i livet.

Kontaktperson(er)

Jonas Henriksson

jonas.henriksson@premier.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

22 April 2021

Sök jobbet

Till toppen