Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Erfaren betongare till Bohus Betong

Företagsinformation
Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Tjänstebeskrivning
För vår kund i Dingle söker vi nu betongararbetare. Tjänsten innebär betongarbete, ritningsläsning, snickeri, gjutning, armering och formsnickeri Arbetstider: 7-16 /skift kan förekomma

Kvalifikationer
Vi söker efter dig som har erfarenhet av att arbeta med betong eller har jobbat som snickare och har erfarenhet av gjutning, armering , formsnickeri och ritningsläsning. Du som person ska vara händig och praktiskt lagd. Noggrann, flexibel och lojal. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och har ett intresse av att förbättra avdelningens arbetsmetoder och processer. Meriterande om du har truckkort.

Krav
Körkort B Tillgång till bil

Kontaktperson(er)

Magnus Andersson

magnus.andersson@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Uddevalla

Publiceringsdatum

08 August 2021

Sök jobbet

Till toppen