Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Processoperatörer sökes!

Företagsinformation
Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Tjänstebeskrivning
Vi söker efter flera processoperatörer som ska arbeta hos en av våra kunder i Lilla Edet. Tjänsterna är till deras papperstillverkning massaberedningen . Arbetstiderna är rullande 5-skift.Traverskörning kommer att förekomma. Anställningen är hos oss på Premier som konsult där du då blir uthyrd till kunden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk bakgrund och erfarenhet från industrin. Utbildning och erfarenhet inom processindustrin och pappersindustrin. Du som söker är en glad och positiv person med vilja och motivation att lära. Vi ser också att du är utåtriktad, driven, noggrann och serviceminded. Vi tittar även mycket på personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en person som är noga med att passa tider och som fungerar väl i ditt samarbete med andra kollegor och avdelningar inom företaget. Vi kommer att arbeta löpande med urvalet av kandidater till denna tjänst så vänta inte med att skicka din ansökan till oss på www.premier.se.

Krav
Körkort och tillgång till bil. Traverskort+erfarenhet av körning

Kontaktperson(er)

Marianne Johansson

marianne.johansson@premier.se

Nathalie Stenman

nathalie.stenman@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Lilla Edet

Publiceringsdatum

05 December 2019

Sök jobbet

Till toppen