Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Vi söker dig som är i behov av extraarbete!

Företagsinformation
Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.
Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher
vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


Tjänstebeskrivning
Ska du studera i höst eller har ett annat arbete om minst 50% och vill börja arbeta extra hos oss?
Vi har olika kunder som efterfrågar mer personal som kan arbeta timmar vid behov, därför söker vi dig som är tillgänglig omgående och är flexibel i ditt schema.
Arbetstiden är förlagd till dag eller kvällstid och vi räknar med att du är tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan.


Kvalifikationer
Som person är du flexibel, ordningsam och har en stor arbetsvilja. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.
Har du också ett truckkort så ser vi det som en fördel.


Krav
B-körkort och tillgång till bil
Vi tar Inte emot ansökningar via telefon.


Kontaktperson(er)

Caroline Kleist

caroline.kleist@premier.se

Nathalie Stenman

nathalie.stenman@premier.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

15 August 2019

Sök jobbet

Till toppen