Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Tectis AB söker ny medarbetare till lagret

Företagsinformation
Tectis AB är en erfaren och växande grossist inom emballage och byggvaruprodukter, de har varit i branschen sedan 1909. Tectis AB ingår i en större koncern som omsätter ca 350 miljoner varav Sverige står för ca 50 miljoner. Koncernmodern finns i Finland och det finns systerbolag i Estland, Norge och Sverige. Till kontoret i Hisings Backa, där det arbetar ca 10 personer, söker de nu en medarbetare till lagret. För mer info: www.tectis.se


Tjänstebeskrivning
Vill du arbeta i ett trivsamt företag och växa tillsammans med oss? Vill du vara en viktig kugge i verksamheten? Har du erfarenhet av lagerarbete och van vid att köra truck? Då kan detta vara jobbet för dig! Vår kund, Tectis AB, söker dig som är van att arbeta i en lagermiljö och har goda erfarenheter av att köra truck, plocka efter lista samt in och utlastning av gods. Tectis har sina trivsamma lokaler på Exportgatan i Hisings-Backa.
Arbetstider är måndag – fredag kl. 07.00-16.00. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Goda möjligheter för anställning hos kund om tycke uppstår mellan båda parter.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbetsuppgifter på ett lager såsom att plocka från lista, sköta in och ut leveranser samt att köra truck. Du ser fördelarna med att arbeta i en mindre organisation med breda roller och ett stort personligt engagemang. Är du dessutom en trygg och prestigelös person som trivs att arbeta där det är högt i tak, är detta rätt tjänst för dig.
Låter det intressant?
Har du frågor går det bra att kontakta veronica.olsson@premier.se .Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson(er)

Veronica Olsson

veronica.olsson@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

01 December 2019

Sök jobbet

Till toppen