Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Marknadschef Försäljning Lastvagnar

Företagsinformation
Brandt Lastvagnars huvudkontor är beläget i
mål. Omsättningen uppgick år 2017 till ca 420 miljoner kronor, och bolaget har 100 anställda. Bröderna Brandt Lastvagnar AB ingår i koncernen Bröderna Brandt Bil AB som startades redan 1929, och som sedan dess varit återförsäljare av Volvobilar.
Brandt Lastvagnar är återförsäljare för Volvo Lastvagnar i Trestadsområdet (Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan), norra Bohuslän, Dalsland samt sydvästra Värmland. Inom samma område samt övriga Värmland är bolaget också återförsäljare för Volvo Bussar.
I koncernen ingår också Bröderna Brandt Personbilar AB (Volvo, Renault och Dacia) och Brandt Fordon AB (Ford och Mazda).

Tjänstebeskrivning
Är du redo att axla en ny roll med både djup och bredd inom marknad och försäljning?
Bröderna Brandt Lastvagnar AB söker en marknadschef försäljning för vår verksamhet där vi säljer nya och begagnade lastbilar, tunga efterfordon och bussar. I rollen ingår även key account ansvar för vissa nyckelkunder. Om du är en förvaltare så är det inte dig vi söker. Vi söker en förnyare!
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta nära vår VD och förstärka vår befintliga organisation med att bedriva aktiv säljledning samt coacha säljare och försäljningsadministration. Du kommer att kontinuerligt arbeta med marknadsföring, marknadsaktiviteter och kundkontakter. Som marknadschef kommer du att samarbeta med övriga interna avdelningar, våra generalagenter Volvo Lastvagnar och Volvo Bussar samt övriga samarbetspartners som Volvofinans Bank, Volvia försäkringar med flera. Du ansvarar för att budgetera och följa upp försäljningsavdelningarnas resultat och mål.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Uddevalla

Kvalifikationer
Vi behöver dig som har en djup kunskap om lastbilsbranschen och mångårig erfarenhet av tunga fordon och försäljning. Du är en erfaren förändringsledare och duktig på att skapa och bibehålla goda relationer. Du är kreativ och initiativtagande. Du är en positiv och driven person som även har ett gott sinne för struktur och ordning. Sist men inte minst -vi söker dig som har mod och vilja att utveckla.

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Uddevalla

Publiceringsdatum

18 November 2019

Sök jobbet

Till toppen