Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Vänersborgbostäder söker Löne- och HR-ansvarig

Företagsinformation

Vi är övertygade om att ett bra boende är en viktig pusselbit för ett gott liv och där har vi en viktig roll i Vänersborg. Vi är kommunens största bostadsbolag och ägs av Vänersborgs kommun. Ungefär var sjunde vänersborgare bor hos oss. Vi är ett 60-tal medarbetare som tar hand om våra drygt 3 300 lägenheter. Vill du vara med i vårt team?

Tjänstebeskrivning

Vi arbetar för att Vänersborgsbostäder ska bli det mest hållbara och attraktiva boendet i Vänersborg. Vi erbjuder dig ett arbete i ett väl upparbetat arbetslag där du i din nya roll kommer att få vara med och bidra till vår fortsatta resa. Du kommer att sitta i fina, ljusa lokaler i centrala Vänersborg.
Dina arbetsdagar kommer att fyllas med både löne- och personalarbete. Du kommer att ansvara för ca 60 löner. Utöver det, erbjuder vi ett varierande arbete med statistik till Skatteverket, statistik på frisktal, rapportering till Försäkringskassa, pensionsrapportering m.m.
I rollen som HR-ansvarig ligger fokus på policys, personalhandbok, fackliga förhandlingar, men också en stöttande roll till våra chefer. Du kommer att vara behjälplig i framtagandet av anställningsavtal, stöd vid eventuella tjänsteavslut, rådgivare inom arbetsrätt m.m.


Kvalifikationer

Trivs du med att ta ansvar och utveckla både dig själv och dina medarbetare?
För att komma in i ditt nya arbete ser vi att du har en KY-utbildning eller Högskoleutbildning inom lönehantering och minst 5 års arbetslivserfarenhet.
Som person ser vi att du är noggrann, strukturerad och självständig, Du är van att arbeta med service åt kollegor och partners. Du känner dig bekväm i arbetsrättsliga frågor och tycker om att skapa goda förutsättningar för alla i organisationen.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och se mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.
Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Malin Andersson tel. 0707-85 86 48 eller skicka ett mail till malin.andersson@premier.se
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi kommer att arbeta med löpande urval, så skicka gärna ansökan så snart du kan, dock senast 2019-12-15.
Välkommen med din ansökan!
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Kontaktperson(er)

Malin Andersson

0707858648

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Vänersborg

Publiceringsdatum

18 November 2019

Sök jobbet

Till toppen