Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Kundansvarig säljare till vår verksamhet i Skaraborg

Företagsinformation

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning

Vår verksamhet i Skaraborg söker en kundansvarig säljare!
Säljare är ett utåtriktat och serviceinriktat arbete och som kundansvarig säljare hos Premier får du ansvara för hela försäljningsprocessen - allt från prospektering, kundmöten, offerter, avtal och uppföljningar.
Du har ansvar för att identifiera behov, möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder. Du kommer ha en central roll i vårt team och jobbar i nära samarbete med dina kollegor för att utveckla verksamheten framåt.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av olika typer av verksamheter. Du bör ha sinne för affärer, gilla att arbeta på ett resultatfokuserat sätt och vara bra på att läsa av andra människors önskemål. Att hitta och utveckla affärsmöjligheter utifrån kundens behov är något du drivs av. Du har förmågan att bygga långsiktiga och nära relationer med våra kunder då du har ett genuint intresse för människor och affärer.
Meriterande bakgrund är erfarenhet av bemannings- och/eller rekryteringsbranschen samt erfarenhet av B2B-försäljning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där driv och prestigelöshet är ett vinnande koncept!
Vad erbjuder vi dig?
Du kommer att arbeta i en utvecklande miljö där vi uppskattar medarbetare som vill vara med och sätta sin egen prägel på sitt arbete. Du kommer att mötas av varierande arbetsuppgifter och en arbetsdag präglas ofta av glädje och entusiasm.
Du kommer att utgå från vårt nyrenoverade kontor mitt i Skövde, men har hela Skaraborg som arbetsplats. Vi har även ett kontor i Lidköping där du har möjlighet att sitta och boka upp kundmöten. Arbetet är förlagt på dagtid med möjlighet till att styra lite över dina egna arbetstider.
Låter det intressant?
Vi kommer att arbeta med löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du välkommen att kontakta vår HR-specialist, Malin Andersson, på telefon 0707-85 86 48 eller e-post malin.andersson@premier.se.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!


Krav
Körkort
Erfarenhet av B2B-försäljning

Kontaktperson(er)

Malin Andersson

0707858648

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Skövde

Publiceringsdatum

05 December 2019

Sök jobbet

Till toppen