Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Skövde Slakteri söker en ny arbetsledare

Företagsinformation
Är du en lyhörd och inkluderande person som drivs av att utvecklas i din yrkesroll och tycker att jobbet är som roligast när utmaningen är som störst?
Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen, med välkända varumärken som Gudruns och Mårtenssons. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Vi jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt signum.
Läs mer om oss på www.skovdeslakteri.com
Skövde Slakteri går en spännande och händelserik framtid tillmötes och söker nu en arbetsledare som kan hjälpa företaget att nå sina högt uppsatta mål. Här får du chansen att bli del av ett respekterat och framgångsrikt företag som erbjuder möjligheten att vara med på en fortsatt resa med företagets utveckling. Låter det som ett jobb för dig? Sök då tjänsten som arbetsledare redan i dag!


Tjänstebeskrivning
I den här rollen kommer du att ansvara för ledning, planering och utveckling av verksamheten. Du arbetar nära din personal men också nära sälj och övrig produktion.
Du kommer till exempel att:
• leda och fördela arbetet inom styck och packning
• jobba med orderplanering
• schemalägga produktionen
• jobba med ständiga förbättringar
• ansvara för att säkerställa livsmedelssäkerheten
• ha en del kundkontakter
• hålla löne- och utvecklingssamtal
Tjänsten är placerad i Skövde och du rapporterar till produktionschefen.


Kvalifikationer
Din profil
Du som söker har minst 5 års erfarenhet av personalledning. Har du din ledarerfarenhet från köttbranschen eller livsmedelsindustrin är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift, det är ett plus om du även talar tyska och/eller polska. Du har god datorvana.
Som person har du ett djupt engagemang för att leda din verksamhet mot utveckling och effektivisering. Du har en hög förmåga att tänka och planera långsiktigt. Då du kommer jobba i en ledande roll ser vi det som en självklarhet att du har en god kommunikationsförmåga, besitter förmågan att se och stötta dina medarbetare och du gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Du har ett tydligt men ödmjukt ledarskap och har förmågan att entusiasmera och få andra att känna sig delaktiga.
Ansökan och kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Skövde Slakteri med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer bli anställd hos Skövde Slakteri.
Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på vår hemsida, www.premier.se. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sara Stenlund 072-7007838 eller e-post sara.stenlund@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 31/12. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 700 anställda. Premier är en helhetsleverantör inom personaltillsättning där vi erbjuder både rekryterings- och konsultlösningar inom många olika tjänsteområden, t ex teknik, ekonomi, försäljning/marknad, HR, industri, lager/logistik och administration. Vår målsättning är att överträffa våra kunders, kandidaters och medarbetares förväntningar och alltid erbjuda bästa möjliga bemötande.


Kontaktperson(er)

Sara Stenlund

sara.stenlund@premier.se

0727-007838

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Skövde

Publiceringsdatum

01 December 2019

Sök jobbet

Till toppen