Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

ENTREPRENADINGENJÖR TILL REGION TRESTAD

Företagsinformation
MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare. MVB är verksamt inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg, Varberg och Trestad-Skaraborg.

Tjänstebeskrivning
I rollen som entreprenadingenjör arbetar du i nära samarbete med arbetschefer och platschefer mot uppsatta mål. Du arbetar med projektering, inköp samt är inblandad i kalkylarbetet. Du är en viktig länk mellan företaget och beställaren och är delaktig i hela projektet. I din roll som entreprenadingenjör har du ansvar för tekniska lösningar, kvalitet, ekonomi, produktionsplanering, avstämning och uppföljning. Du leder möten och besiktningar samt medverkar vid upphandlingar av leverantörer och entreprenörer. I din roll är du även en viktig del i projektens kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig med byggteknisk utbildning med minst två års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och har relevant högskoleutbildning inom området. Du har god vana inom entreprenadjuridik, projektekonomi och byggproduktion. Vi tror även att du som söker tjänsten har ett affärsmässigt och resultatinriktat förhållningssätt. Du har god planeringsförmåga och är en social, engagerad och driven medarbetare. Du har förmåga att skapa samt bibehålla goda kundkontakter, ser möjligheter och har god problemlösningsförmåga. Vi ser gärna att du vill växa och utvecklas i din yrkesroll. Det är ett krav att du innehar B-körkort. Sista ansökningsdag är 2 mars. Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med Premier. Har du några frågor angående tjänsten, är du välkommen att kontakta Anders Kristiansen på 0707-858647 eller anders.kristiansen@premier.se. Skicka in din ansökan via Premiers hemsida. Med anledning av GDPR, ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

04 February 2020

Sök jobbet

Till toppen