Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Engine System Performance Engineer till GKN Aerospace Sweden AB

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Till vår kund GKN Aerospace Sweden AB söker vi nu en kvalificerad maskiningenjör. I denna roll kommer du ingå i Propulsion Engineering som är en del av Engineering och har fokus på helmotorsystem, primärt för RM 12 i JAS 39 Gripen men även stationära gasturbiner och framtida motorkoncept. Avdelningen arbetar framförallt med produktutveckling och produktstöd för RM12 och DR990 inom kompetensområdena System Engineering, motorfunktion och prestanda samt regelteknik. Vi letar efter en person som har stort intresse för flyg,jetmotorteknologi och simulering av gasturbinteknologi. En lagspelare med stor nyfikenhet som ser på saker ur ett systemtekniskt perspektiv och tycker om att arbeta med hela motorsystemet med fokus på prestanda och motoranalys. Som en del av prestanda-teamet kommer uppdragen att hamna inom följade områden * Produktstöd: Felsökning, problemlösning och utredningsarbete inklusive grundorsakanalys kopplat till användning av RM12 motorn och support till användning i tjänst. * Produktionsutveckling; Uppgradering av programvara och ny funktionalitet hos RM12 från koncept till implementering, Motortester som är en del av designfasen och/eller verifieringsfasen. * Teknologiutveckling: Modellering och konceptutvärdering av framtida motorkoncept.

Kvalifikationer
Kandidat- eller magisterexamen inom teknikområdet Goda språkkunskaper i svenska och engelska, Både muntligt och skriftligt Bra förmåga att samarbeta med andra, jobba i team och skapa nätverk Genuint intresse för flyg och framdrivning och kan kombinera praktisk och teoretisk kunskap. Du har en förmåga att förstå den praktiska tillämpningen av ett teoretisk kunskap. Du är bekväm att ta ett stort individuellt ansvar såväl som att vara en del av ett team. De mjukvaroprogram som används i denna roll är; * Microsoft Office * Matlab * Diadem * Kunskap om Fortran, Gasturb och NPSS är meriterande Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Marianne Johansson tel 0707858412. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 10 mars. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
B-Körkort Tillgång till bil

Kontaktperson(er)

Marianne Johansson

marianne.johansson@premier.se

0707-858412

Nathalie Stenman

nathalie.stenman@premier.se

0707-858413

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

09 February 2020

Sök jobbet

Till toppen