Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Vi söker erfarna truckförare åt vår kund i Dingle

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Vi söker till en av våra kunder 6-8 st glada och positiva medarbetare till deras lager i Munkedal/Dingle. En arbetsplats med högt tempo, mycket glädje och energi. Som orderplockare ska du plocka och packa ordrar med hjälp av truck och genom digital följesedel läsa och skanna antal ordrar att plocka till kund. Då kund har 2-skift söker vi personal som kan arbeta 7-16:30 (Måndag-torsdag) 7-15:30 (fredag) samt 15:30-24:00 (Måndag-Torsdag) den andra veckan. Start omgående v9.

Kvalifikationer
Du som söker till denna tjänst ska ha erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare, kunna köra truck (A1-A4 & B1-B4) , orderplock och ha datavana för att registrera ordrar digitalt via skanner. Vi ser att du är en pigg och social person som är flexibel i ditt arbetssätt, noggrann och tycker om att arbeta. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

Krav
B-körkort Bil Truckkort + erfarenhet av att köra A1-A4 & B1-B4 Plockvana Lagervana Är du den person vi söker? Vänta då inte med att söka denna tjänst. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet är slut, därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så fort som möjligt till www.premier.se Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Magnus Andersson

magnus.andersson@premier.se

0707-858444

Caroline Kleist

caroline.kleist@premier.se

0707-85 86 38

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Munkedal

Publiceringsdatum

10 February 2020

Sök jobbet

Till toppen