Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Sommarjobba som Truckförare!

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Inför sommaren söker vi duktiga truckförare med behörigheterna A+B till vår kund i Lilla Edet. Har du erfarenhet från lager/industri och haft som huvuduppgift att köra truck på tidigare arbeten är det dig vi letar efter! Som truckförare hos vår kund kan det förekomma skift, du ska således vara beredd på att arbeta dagtid, 2-skift, 3-skift eller 5-skift.

Kvalifikationer
Du som söker är stresstålig och har vana av truckkörning. Vi ser att du som person har en positiv inställning till ditt arbete och ett gott samarbete med dina kollegor. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och är inte rädd för att ta i där det behövs. Vi ser även att du kan arbeta under sommarmånaderna juni-augusti men vara tillgänglig från mitten av Maj. Vi arbetar löpande med inkommande ansökningar så vänta inte med att skicka in din ansökan. Alla ansökningar hänvisas till aktuella länkar i denna annons, vi tar Inte emot ansökningar per telefon. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
B-körkort och tillgång till bil Truckkort A+B

Kontaktperson(er)

Marianne Johansson

marianne.johansson@premier.se

Jennie Hafstad

jennie.hafstad@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Lilla Edet

Publiceringsdatum

18 February 2020

Sök jobbet

Till toppen