Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Swedish Modules söker kvalitetsmedvetna montörer

Företagsinformation
Swedish Modules har i över 40 år levererat prefabricerade modulära lösningar till krävande marknader såsom läkemedelsfabriker, operationssalar till sjukhus och datacenter runt om i världen. Swedish Modules i sin nuvarande form grundades 2009 av engagerade nyckelmedarbetare från Pharmadule. De tog med sig djupgående kunskap och mångårig erfarenhet om att producera mycket komplexa prefabricerade modulära byggnationer till krävande marknader inom läkemedelsindustrin. Flera av våra medarbetare har vardera över 20 års erfarenhet av prefabricerade modulära lösningar och har genom åren samlat på sig ett imponerande register av framgångsrikt genomförda projekt. Vi har fortfarande vår fabrik på den plats där verksamheten började, i Emtunga. Här har vi en, 8 500 kvm stor fabriksyta, med lager och personalutrymmen. Anläggningens totala markyta inklusive utvändiga uppställningsytor är 50 000 kvm. Sedan början av 2018 har vi även etablerat ett kontor i Stockholm där bolagets VD är stationerad.

Tjänstebeskrivning
Den senaste tidens ökade efterfrågan på produkter gör nu att Swedish Modules behöver förstärka organisationen med ytterligare montörer till fabriken i Emtunga. Som montör hos Swedish Modules arbetar du med att säkerställa modulleveransen till kunduppdragen. Arbetet utförs under dagtid, en del resor vid sitearbeten hos kunderna kan förekomma.

Kvalifikationer
Du som söker har en gymnasial utbildning, gärna med inriktning bygg- och anläggning eller likvärdigt. Tidigare bakgrund inom prefabricerade byggnationer är ett stort plus. Du har god verktygsvana och förstår ritningsläsning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som gärna lånar ut en hjälpande hand. Du trivs bäst i en arbetsmiljö där det är ordning och reda. För dig är det viktigt med kvalité och service, att du efterlämnar ett mer än väl utfört arbete. Du har ett tekniskt intresse och är allmänhändig. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att kontakta kandidatansvarig Karinna Tuzinovic tfn 070 785 84 09. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav
B-körkort

Kontaktperson(er)

Karinna Tuzinovic

karinna.tuzinovic@premier.se

0707-858409

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Vårgårda

Publiceringsdatum

08 March 2020

Sök jobbet

Till toppen