Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Kinnarps söker en ekonomiassistent

Företagsinformation
Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson och är än i dag ett helägt familjeföretag. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ca 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. Kinnarps erbjuder inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Läs mer på www.kinnarps.se

Tjänstebeskrivning
Kinnarps AB söker ekonomiassistent till Ekonomiavdelningens Reskontragrupp! Vill du arbeta i en roll där du kan vara med och bidra till utveckling av processer och rutiner gällande ekonomi och rapportering? Som ekonomiassistent är du en del av Reskontra gruppen som tillhör Kinnarps ekonomiavdelning. Reskontras övergripande mål är att säkra att korrekt hantering, inbetalning, utbetalning, attestering av leverantörsfakturor och avstämningar inom reskontran utförs på ett förenligt sätt med Kinnarps policy samt revisorers krav. Som ekonomiassistent arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom Reskontra som, bl. a innefattar: registrera och preliminärkontera kostnadsfakturor, fakturamatcha leverantörsfakturor med inköpsorder, betala leverantörsfakturor, stämma av inbetalningar och utbetalningar, hantera provisioner och rabatter, hantera inkasso och påminnelser, hantera och bistå vid kredit limitar. Arbetet innefattar även att delta i månadsbokslut, delårsbokslut och årsbokslut samt att kontinuerligt verka för och vara delaktig i effektivisering och utveckling av befintliga rutiner och processer. Anställningen börjar hos Premier med goda chanser att gå över i en anställning hos Kinnarps.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har relevant utbildning så som gymnasieekonom eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du innehar tidigare erfarenhet utav löpande redovisning, hantering av inbetalningar och kontoavstämningar samt leverantörsfakturor. Som person är du noggrann, analytisk och strukturerad. Du har en positiv inställning och trivs med att arbeta i team. Du tar ansvar för ditt arbete och gillar att ta initiativ till förbättringar och effektivisering. Vidare är du kommunikativ och behärskar engelska i både tal och skrift eftersom koncernspråket är Engelska, du har även goda kunskaper i Officepaketet. Du trivs i en prestigelös miljö där vi tillsammans effektivt löser de problem som uppstår och du har förmågan att prioritera din tid på ett effektivt sätt för att möta deadlines. Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet Ekonomiassistent till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen! Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa kontaktpersonen hos Premier, Jennifer Andersson tel 0766 974 70. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Jennifer Andersson

jennifer.andersson@premier.se

0766697470

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Falköping

Publiceringsdatum

09 September 2020

Sök jobbet

Till toppen