Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Trollhättans Truck söker erfaren Servicetekniker

Företagsinformation
Trollhättans Truck AB startade sin verksamhet 1988 i liten skala med affärsidèn att entreprenörer och privatpersoner enkelt och smidigt skulle kunna hyra en truck eller lift. Idag 2020 är Trollhättans Truck en av västsveriges ledande aktörer när det gäller uthyrning, försäljning och service av truckar och liftar. I företagets maskinpark finns över 300 olika truckar och liftar med märken som Doosan, Crown och Pramac. Hos Trollhättans Truck är kunden alltid i centrum, Det innebär att de tittar på vaje enskild kunds behov för att gemensamt hitta den smartaste och bästa lösningen. Verksamheten i Trollhättan är belägen på Kardanvägen.

Tjänstebeskrivning
Vill du vara med och utvecka Trollhättans Truck? Har du erfarenhet av truckreparationer och har en mekanisk bakgrund? Då kan detta vara jobbet för dig! Arbetsuppgifter Nu stärker vi servicegraden mot våra kunder och expanderar i Trollhättan, därför söker vi nu en servicetekniker som kommer att vara med och utveckla verksamheten. Truckarna som vi hyr ut ingår som en viktig del i våra kunders verksamhet. Den viktigaste uppgiften för en servicetekniker är att se till att vår levererade utrustning fungerar på ett sådant sätt att det överträffar kundens förväntningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär förebyggande underhåll på truckar, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller. Du dokumenterar arbeten och håller ordning i verkstaden. Din roll innebär även att du kommer att arbeta med service och reparationer ute hos våra kunder i regionen. Du arbetar med frihet under ansvar i en omväxlande miljö.

Kvalifikationer
Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation på fordon eller maskiner. Vi ser att du med fördel har spetskomtpetens inom eletronik och en teknisk utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik. Du har kunskap om hydraulik och mekanik. B-körkort är ett krav och du är van att använda datorn i jobbet. För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål. Som person är du social, serviceinriktad och tycker om att skapa goda relationer med både kunder och kollegor. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa områdeschef Johan Hallberg tel 0707-858404. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 31 Oktober 2020. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Johan Hallberg

johan.hallberg@premier.se

070-7858404

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

20 September 2020

Sök jobbet

Till toppen