Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Lageransvarig till vår kund i Göteborg

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av lager? Att ansvara för lagret och se till att verksamheten fungerar? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker för kunds räkning en lageransvarig som nu får möjliget att vara med och bygga upp den dagliga verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår att hantera leveranser i form av upppackning och paketering, fylla på artiklar i lagret och registerar dem i affärssystemet. Kunden arbetar idag efter ett refill system där du i din roll ska se till att montörer alltid har artiklar vid sina arbetsstationer för att säkerställa en effektiv produktion, Saknas något är det ditt ansvar att rapportera in i systemet och se till att den köps in. Har du erfarenhet kring att bygga upp och bygga om lagerlösningar är det en fördel.

Kvalifikationer
Vem är du? Vi söker någon som har en relevant erfarenhet av lager och värdesätter att det är ordning och reda.Som person är du självgående och trivs i en roll där du får vara med att underhålla och förbättra. Engelska och svenska i tal och skrift är ett krav. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att kontakta områdeschef Jonas Henriksson jonas.henriksson@premier.se .Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 6 November 2020. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
Körkort B Tillgång till bil

Kontaktperson(er)

Jonas Henriksson

jonas.henriksson@premier.se

Nathalie Stenman

nathalie.stenman@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

05 October 2020

Sök jobbet

Till toppen