Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Performance Research Engineer

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 6 städer och är idag ca 350 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Vår kund i Trollhättan letar efter en person som skall arbeta med utveckling av koncept för nästa generations militär och kommersiella motorsystem. Uppdraget är på plats i deras lokaler i Trollhättan och är till en början ett konsultuppdrag till och med sista juni, men anställningen kan komma att övergå till kund.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har erfarenhet av konceptuell design och analysarbete, Utbildning på Magisternivå inom flyg- och maskinteknikeller relevanta kurser inom termodynamik, gasdynamik, aerodynamik, prestandaanalys, Industriell erfarenhet från flygindustrin är en merit, men inget krav. Du har en förmåga att arbeta i nära samarbete med andra kollegor och avdelningar, och har erfarenhet att arbeta med forskning och partnerprogram som ex EU Horizon. Vi kommer att titta lite extra på din förmåga att skriva och presentera projekt, och vi ser gärna att du är duktig på att kommunicera, analysera och kan arbeta både på induviduell basis men också i samarbete med kollegor på olika nivåer i företaget. - +5 års forskning eller arbete med design och analys av motorsystem - Integrering av större system i system med ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt - Arbeta med verktyg för prestandamodellering Vi kommer att arbeta med löpande urval till denna tjäns, dock är sista ansökning 2021-01-31. Ansökan skickas via Premiers hemsida www.premier.se

Kontaktperson(er)

Malin Andersson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

07 January 2021

Sök jobbet

Till toppen