Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Mjukvaruutvecklare

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 6 städer och är idag ca 350 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
En av våra kunder i Trollhättan söker efter en mjukvaruutvecklare som kan stärka upp deras team. Tjänsten innebär att man sitter stationerad ute hos kund, uppdraget är till slutet av juni, men det finns stora chanser att anställningen övergår till en tillsvidareanställning hos vår kund. Du kommer att arbeta med att programmera fysiska fenomen för att simulera svets- och tillsatsprocesser. I dag kan kommersiell programvara inte simulera vilken typ av komponenter som är stora eller komplexa, därför måste man både identifiera den fysiska algoritmen och även programmera denna. Dina uppgifter kan kombinera både CFD (aerodynamisk) och FEM (solid mekanik).

Kvalifikationer
Vi letar efter en mycket skicklig ingenjör inom mjukvaruutveckling för FEM / CFD-simulering. Den verkliga nyckeln till tjänsten är programmeringskunskaper, med förmågan att förstå fysiska fenomen. Målet är att minska utvecklingstiden för nya komponenter, som additivtillverkade LPT- och HPC-fodral, för att växa verksamheten. Vi säöker dig som har doktorsexamen i fysik / matematik / fast mekanik / aerodynamik - + 5 års erfarenhet av mjukvaruutveckling och applikationsprogrammering för simuleringar eller avancerade tillverkningsprocesser - + 5 års erfarenhet av programmering i C / C ++, Matlab, python. - Erfarenhet av FEM-applikationer ANSYS, MARC - Erfarenhet av CFD-applikationer CFX - Erfarenhet av programmering i FORTRAN - Erfarenhet av GPU-programmering / CUDA Vi kommer att arbeta med löpande urval, så tveka inte att skicka din ansökan till oss via www.premier.se Doch senast 2021-01-31.

Kontaktperson(er)

Malin Andersson

0707858648

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Publiceringsdatum

12 January 2021

Sök jobbet

Till toppen