Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Transportledare anläggning till Centralen i Tvåstad

Företagsinformation
Lastbilscentralen i Tvåstad AB till vardags kallat Centralen är ett transport- och maskinföretag för både privatpersoner och företag. Centralen är det naturliga valet som leverantör där fokus ligger i att leverera kvalitets- och miljöanpassade lösningar. Vår strävan är att vara det personliga transportföretaget där goda relationer och hållbarhet är i fokus

Tjänstebeskrivning
Vår medarbetare ska gå på mammaledighet och vi behöver förstärka med en transportledare inom anläggning. Tjänsten är ett vikariat med start i april 2021 till och med augusti 2022. Då vi är inne i en spännande och expansiv fas för att möta framtidens krav på ökade godsvolymer, effektiv logistik och miljöanpassade transporter, finns det goda chanser till en tillsvidareanställning efter vikariatets slut. Som Transportledare får du en varierande vardag där du har kontakt med både kunder, åkare och förare. Du tar emot, planerar och fördelar uppdrag, stora som små, och hanterar order från start till mål i vårt affärssystem. Tillsammans med dina kollegor i transportledningen har du ett stort ansvar att ge bästa service till våra kunder och samtidigt planera sysselsättningen för våra anslutna enheter. Vi erbjuder dig nya fina lokaler och en trivsam arbetsmiljö med sköna kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker en lagspelare som har god förmåga att samarbeta och kommunicera i ett stort kontaktnät. Du agerar ansvarsfullt, prestigelöst och har en god känsla för administrativ kvalité. Du har även med dig kvalitéer som lösningsorienterad, ser nya möjligheter och trivs med att fatta beslut. Du är en person som tycker om att vinna matchen och gör det på ett sätt som ger positiv energi till alla som är delaktiga. Att vårda befintliga kunder samt bearbetning av nya kontakter är en viktig del i ditt arbete. Vi söker dig som har relevant utbildning ocherfarenhet av arbete som transportledare eller liknande roll inom branschen. Att du är duktig på administration och har en god datavana, tar vi för givet. Vi kommer att arbeta med löpande urval, så vänta inte med att skicka din ansökan via Premiers hemsida www.premier.se, dock senast 2021-03-07. Om du har frågor, är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Andersson på telefon: 0707-858648

Kontaktperson(er)

Malin Andersson

0707858648

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Tjänstgöringsort

Vänersborg

Publiceringsdatum

11 February 2021

Sök jobbet

Till toppen