Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Maskinkonstruktör till vår kund i Kalmar

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 6 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en Maskinkonstruktör till deras verksamhet i Kalmar. Tjänsten är på heltid. Du kommer att behöva vara på plats i Kalmar för vissa möten och avstämningar, men annars finns möjlighet att arbeta från annan ort alternativt hemifrån. Som maskinkonstruktör kommer du ta fram konstruktionslösningar och utveckla tekniska lösningar i enlighet med ledningens beslut. Positionen inkluderar design och dimensionering av komponenter och CNCmaskiner. Du ansvarar för ritningar, tekniska handlingar och tillhandahåller ritningsunderlag till produktion och inköpsavdelningen. Du blir en aktiv och viktig del i vår R&D-avdelning och bidrar med erfarenhet av konstruktion, maskinteknik och bearbetning.

Kvalifikationer
Du har en examen som högskoleingenjör eller motsvarande, med erfarenhet av maskinkonstruktion. Meriterande är om du har designat inom CNC-teknik och har erfarenhet av ett eller flera CADkonstruktionsverktyg, gärna Solid Works. Vi ser gärna att du har en vana av att rita tolerans- och passningsbilder samt utföra FEM-beräkningar. Meriterande är även om du har erfarenhet av att konstruera gjutgods och gjutgodsmodeller. Som person är du noggrann, har god initiativförmåga, kan arbeta självständigt, är kommunikativ och trivs bra med att arbeta med många olika kontaktytor, både internt i organisationen och externt. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Terése Smålander Carlstedt på telefon 0734–666 884 alternativt e-post terese.carlstedt@premier.se Ansökan om tjänsten skickas via vår hemsida www.premier.se

Kontaktperson(er)

Terese Smålander Carlstedt

0734-66 68 84

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Kalmar

Publiceringsdatum

22 February 2021

Sök jobbet

Till toppen