Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Laminerare till SAILYARD i Lyse

Företagsinformation
Sailyard är ett båtvarv i Uddevalla, och tillverkning av båtskrov i Lyse, med mångårig erfarenhet inom båtbyggeri, som bygger premiumbåtar. Vi erbjuder och levererar kreativa lösningar till kunder runt om i världen med skarp precision och stor noggrannhet. Vi har också bästa möjliga arbetsmiljö och allt är anpassat för effektiv produktion.

Tjänstebeskrivning
Vi söker efter 6 st Laminerare som skall arbeta tillsammans med våra kollegor i Lyse, strax utanför Lysekil i vacka Bohuslän. Tjänsten inniebär att du kommer att arbeta tillsammans med andra plasthanterare från branschen. Arbetet är förlagt dagtid måndag till fredag, och planerad semester för sommaren 2021 är veckorna 29-32. Tjänsterna kommer att tillsättas i samarbete med Premier och till en början kommer anställningen att vara via inhyrning, men det finns goda chanser till anställning hos oss.

Kvalifikationer
Vi söker er som brinner för hantverket att bygga båtar. Ni har tidigare erfarenhet och är duktig på att bygga båtskrov. Vi erbjuder en plats i en arbetsgrupp där man tillsammans arbetar mot uppsatta mål och vi välkomnar personer med eget initiativ och som gärna bidrar med sina tidigare kunskaper och erfarenheter. Vi ser att man är självgående och har lätt för att samarbeta med övriga kollegor. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Malin Andersson på telefon 0707-858648. Ansökan registreras via Premiers hemsida www.premier.se. Sista ansökningsdag 2021-04-18

Krav
Tidigare erfarenhat av Platshantering och båtbygge

Kontaktperson(er)

Malin Andersson

0707858648

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Lysekil

Publiceringsdatum

31 March 2021

Sök jobbet

Till toppen