Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Engine System Performance Engineer

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 6 städer och är idag ca 350 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Uppdraget som System Performance Engineer är ett konsultuppdrag där du kommer att sitta hos en av våra kunder i Trollhättan. Du kommer att ha fokus på helmotorsystem men även i stationära gasturbiner och framtida motorkoncept. Avdelningen arbetar framförallt med produktutveckling och produktstöd för RM12 och DR990 inom kompetensområdena Ansvarsområden - Produktutveckling: Medverka vid uppgraderingar av programvaran och ny funktionalitet från koncept till implementering - ofta med motortester som en del av designfasen och/eller verifieringsfasen. - Teknologiutveckling: Modellering och konceptutvärdering av framtida motorkoncept.

Kvalifikationer
Vi behöver förstärka avdelningen och letar därför efter en person med intresse för flyg, Du är en nyfiken lagspelare som tar ett systemtekniskt perspektiv och tycker om att arbeta med hela motorsystemet med fokus på prestanda och motoranalys. Vi söker dig som har Kandidat- eller magisterexamen inom teknikområdet. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska och engelska (muntligt och skriftligt) Som person ser vi att du är analytisk och har kompetens inom strömningsteknik, aerodynamik, programmering och fysik. Vi arbetar i team, så din förmåga att samarbeta med andra och skapa nätverk kommer att komma väl till pass. Som person har du ett genuint intresse förflyg och framdrivning och kan kombinera praktisk och teoretisk kunskap. Vi kommer att arbeta med löpande urval, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss via www.premier.se. Dock senast 2021-01-31.

Kontaktperson(er)

Malin Andersson

0707858648

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

05 April 2021

Sök jobbet

Till toppen