Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Engine Control System Engineer

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 6 städer och är idag ca 350 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
En av våra kunder söker efter regleringenjör med inriktning mot mjukvaruutveckling. Du kommer du att utveckla, designa, testa och dokumentera inbyggd programvara. Som en del i Controls-teamet inom kommer du arbeta med en bredd av uppdrag. - Produktstöd: Felsökning, problemlösning och utredningsarbete kopplat till användning - Produktutveckling: Uppgraderingar av mjukvara och funktionalitet för RM12 och dess reglersystem, Som till en start kommer att arbeta som konsult hos vår kund i Trollhättan, men tjänsten kan komma att gå över till en tillsvidareanställning direkt hos kundföreatget. Vi önskar tillträda tjänsten så snart som möjligt. Du kommer att vara stationerad ute hos kund och vara en av flera ingenjörer på plats.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har Kandidat- eller magisterexamen inom teknikområdet. Goda språkkunskaper i svenska och engelska (muntligt och skriftligt) Erfarenhet av modellbaserad (MBD) mjukvaruutveckling Som person ser vi att du har en god förmåga att samarbeta och trivs att arbeta i team såväl som självständigt Du är målfokuserad och har ett driv att få fram bra resultat i rätt tid och med god kvalitet Du har förmåga att förstå den praktiska tillämpningen av hårdvaran såväl som ”design intent”. Du är prestigelös och har lätt att få kontakt med andra, bidrar, liksom alla andra, till att skapa ett gott arbetsklimat bl.a. genom att vara hjälpsam, dela med dig av dig kunskap samt vara öppen för förbättringar.

Kontaktperson(er)

Malin Andersson

0707858648

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

05 April 2021

Sök jobbet

Till toppen