Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Happy Homes Färg & Kakelhuset söker butikssäljare !

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Är du en ansvarstagande person med hög känsla för service? Drivs du av att uppnå goda resultat? Vår kund Happy Homes Färg & Kakelhuset söker nu ytterligare två säljare till deras verksamhet i Uddevalla, Dessa tjänster är placerade i deras Proffs / Grossistbutik samt även i Matt & Golvbutiken. Vi ser att du som söker är en lösningsorienterad, Har god samarbetsförmåga och hög känsla för service. Du kommer som säljare att ha mycket kundkontakt därför är det av stor vikt att du som person är framåt och social. Färg & Kakelhuset värdera dom personliga egenskaperna högt och att man har ett ordningssinne samt alltid sätter kunden i centrum . Dessa tjänster innefattar även en del orderplock och en del andra lagersysslor som uppackning mm, därav är truckkort meriterande . Tjänsterna passar dig som trivs i en organisation där alla arbetar tillsammans.

Kvalifikationer
* God kommunikationsförmåga på svenska i tal & skrift * Datavana * God samarbetsförmåga * Känner passion för arbetet * Branscherfarenhet och truckkort är meriterande

Krav
B-Körkort Tillgång till bil

Kontaktperson(er)

Magnus Andersson

magnus.andersson@premier.se

0707-858444

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Uddevalla

Publiceringsdatum

05 July 2021

Sök jobbet

Till toppen