Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Maskiningenjör med erfarenhet av konstruktion och produktionsteknik

Företagsinformation
PYROTEK SCANDINAVIA AB är ett dotterbolag till Pyrotek - Inc med 3000 anställda globalt och med säte i USA. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför eldfasta material, eldfasta gjutna produkter och utrustningar, till främst aluminiumindustrin. Vi expanderar och har behov av nya kompetenta medarbetare som vill bidra till vår fortsatta framgång. Vi finns i natursköna Ed i Dalsland med bra kommunikationer och närhet till natur, kust och större städer. För ytterligare information om företaget, www.pyrotek.com

Tjänstebeskrivning
Vi söker en maskiningenjör/projektingenjör till vårt orderkontor. Du kommer att arbeta med konstruktion av produktionsutrustning utifrån kundspecifika önskemål/produkter och offertberäkningar av teknisk utrustning till våra kunder inom området eldfasta produkter. Ditt ansvar blir framtagning av tekniskt underlag, tillverkningsritningar och framtagning av verktyg, kundspecifika produkter, produktionsutrustningar och offerter. I arbetet ingår även löpande produktionsstöd, kundinstallationer och teknisk rådgivning. Arbetet innebär nära samarbete med interna säljare, produktionsledare och underleverantörer. Du kommer även att assistera och medverka vid framtagning av kundanpassat och behovslagt material för verktygsframtagning. Ansvar för CAD hårdvara och mjukvara ingår likaså. Du tillhör offert- och orderkontoret och rapporterar till chefen för inköp, logistik och orderkontor.

Kvalifikationer
Vi söker en ingenjör med inriktning maskin eller produktionsteknik, gärna med bakgrund som produktionstekniker och erfarenhet av ritningslära. Kunskap och erfarenhet av konstruktion av maskin- och produktionsutrustning är meriterande. Har du dessutom kunskap inom de eldfasta material, gjutning, keramer, fibrer och cement är det mycket meriterande. Du har även med fördel erfarenhet från konstruktion i Solid Works, AutoCAD, verktygstillverkning och tekniskt underhåll. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. PERSONLIGA EGENSKAPER Du är van och trivs med att ha många olika uppgifter och utför arbetet metodisk och tillförlitligt. Ordningssinne, struktur kombinerat med nyfikenhet är andra egenskaper som värdesätts. Flexibilitet och samarbetsförmåga på alla nivåer krävs då vi är en liten organisation som jobbar nära varandra. Du måste självständigt kunna prioritera, planera samt utföra uppdragen. Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig ett stimulerande jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Pyrotek är ett framgångsrikt, internationellt företag i en spännande framtidsbransch, aluminiumindustrin. Du får jobba i nära samarbete med kollegor i olika delar av verksamheten. Det är en bred roll med många kontakter och korta beslutsvägar. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2021-09-27. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707-858647

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Dals-Ed

Publiceringsdatum

02 September 2021

Sök jobbet

Till toppen