Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Design Engineer till GKN i Trollhättan

Företagsinformation
GKN Aerospace is one of the world’s largest independent first tier suppliers to the global aviation industry. With over 100 year’s aerospace experience, we harness our considerable knowledge and advanced manufacturing technologies to supply high-value, integrated assemblies in both metallic and composite materials. GKN Aerospace Sweden AB, with 2000 employees, is located in Trollhättan Sweden. GKN Aerospace Sweden AB is a part of GKN Aerospace Engine Systems (“AES”). AES have 4,000 people working in 12 manufacturing sites in Sweden, Norway, USA and Mexico.

Tjänstebeskrivning
GKN söker efter en konsult till sin verksamhet i Trollhättan. Du kommer att arbeta med de lanerade/pågående aktiviteter, såsom teknikutveckling eller utveckling av motordemonstratorer. Du kommer att bidra till utvecklingen av teknik för jetmotortillämpningar inom området design och definition vid GTC. Skapa och modifiera parametriska modeller av motorkomponenter eller helmotor i Siemens PLM (Teamcenter) och NX. Skapa CAD -modeller baserade på komponent -GOM -data samt stödja konceptutvecklingen (av motorkomponenter) med CAD -modellering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av CAD/PLM -verktyg (Siemens TeamCenter och NX). Har du även erfarenhet av att arbeta med parametriska modeller för komplexa strukturer är detta meriterande. Du har tidigare arbetat med NX-programmering och att skapa eller omforma CAD-modeller baserade på GOM-data. Vi arbetar mycket med engelska inom koncernen så bra kommunikationskunskaper i engelska kommer att vara ett krav. Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår konsultchef Malin Andersson på telefon 0707-858648. Ansökan skickas via vår webbplats www.premier, se, senast 2021-09-26.

Kontaktperson(er)

Malin Andersson

0707858648

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

05 September 2021

Sök jobbet

Till toppen