Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Erfaren traversförare sökes

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Läs mer om oss på www.premier.se

Tjänstebeskrivning
För kunds räkning söker vi dig som har erfarenhet av logistik och kan manövrera en travers. Känner du dig träffad? Välkommen med din ansökan redan idag! Som traversförare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter, i stora drag innefattar rollen: • Traverskörning • Lossning och lastning av lastbilar Ett högt arbetstempo förekommer emellanåt och det är viktigt att du är stresstålig och kan växla upp med bibehållet kvalitetstänk och att du är noggrann i ditt arbete. Vår kund finns i Nybro och arbetstiden är förlagd dagtid måndag - fredag.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av logistikarbete och ha kört truck och travers. Som person är du driven och strukturerad. Du har ett öga för vad som behöver göras och därför har du inga problem med att ta egna initiativ. Du är samarbetsvillig, ställer upp och gör det lilla extra för laget och du är flexibel när det behövs. I och med att det är ett fysiskt krävande jobb är behöver vara vid god hälsa och ha fysik för att klara av vissa moment. Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Låter det intressant? Har du frågor, tveka inte att kontakta konsultchef Anna Svensson telefon 072-580 04 99 eller e-post anna.svensson@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Välkommen med din ansökan redan idag då vi hanterar ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag är onsdagen den 29 september 2021. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Krav
Traverskort är ett krav Truckkort är meriterande B körkort och tillgång till bil

Kontaktperson(er)

Anna Svensson

anna.svensson@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Nybro

Publiceringsdatum

07 September 2021

Sök jobbet

Till toppen