Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Kvdbil söker reklamationshandläggare

Företagsinformation
Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Tryggare än privathandeln. Mer för pengarna än i traditionella bilhandeln. Kvdbil grundades år 1991 som Kvarndammen med fyra anställda. Idag arbetar över 180 personer på Kvdbil och vi förmedlar årligen 26 000 bilar. Vi är en samverkande och kunddriven organisation som präglas av att vi är: nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla. Vi jobbar hårt för att uppnå våra mål och vi tar hand om varandra. Vi vet att det är viktigt att nå resultat och vi når bättre resultat om vi också har roligt på jobbet. Vi står inför en stark tillväxtresa! Vill du vara med på färden? Fortsätta läsa och se om det är just din profil passar oss som ratten i bilen.

Tjänstebeskrivning
Du kommer tillsammans med tre erfarna kollegor ingå i teamet som arbetar med att handlägga reklamationer. Ni sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg på Kilsgatan. Arbetstiderna är kl. 8-17 måndag till fredag med viss möjlighet till distansarbete. Dina arbetsredskap är mail och telefon.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett driv att ge kunden bästa möjliga service och som bemästrar konsten att mötas på halva vägen; du ska vara nöjd och kund ska vara nöjd med lösningen ni enas om. Ditt arbetssätt är professionellt, trevligt, du kommer till avslut och motiveras av att prestera och av att se ärendena i inkorgen sjunka och telefonköerna minska. Du har förmågan att driva ditt arbeta självständigt och även hjälpa teamet framåt. Du kan prioritera bland ärendena och är strukturerad. Meriterande är om du har en bakgrund från bilbranschen, arbetar eller har arbetat med kundservice, är en teamplayer och har ett eget driv. Du bör ha lätt att lära nya affärssystem eftersom Kvdbil har ett eget affärssystem. Att du har ett stort bilintresse och vill lära dig mer om bilar ser vi som en självklarhet. Tillträde: omgående, vilket är meriterande om du kan, eller enligt överenskommelse. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Låter det intressant? Tveka inte att ansöka redan idag. Du har möjlighet att komma in i ett spännande bolag med högt tempo där det inte glöms bort att ha roligt ihop. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Är du den vi söker? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, motivera varför vi ska anställa just dig. Har du frågor angående tjänsten maila gärna Bia Karlsson på bia.karlsson@premier.se Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer och eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Varmt välkommen med din ansökan Att arbeta som konsult på Premier Detta är en så kallad hyrrekrytering det innebär att du börjar din anställning som konsult på Premier och arbetar ute hos kund. Trivs du hos Kvdbil och de med dig går din anställning över till dem efter sex månader. För oss på Premier är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor när det gäller lön, försäkringar, pension och semester.

Krav
Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Kontaktperson(er)

Bia Karlsson

bia.karlsson@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

13 September 2021

Sök jobbet

Till toppen