Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Materialplanerare med inköpserfarenhet sökes

Företagsinformation
Premier Kalmar har fått en flygande start – vilket vi är både glada och stolta över! Vi har flera företag i regionen som vill samverka med oss och därav söker vi nu nya stjärnor.

Tjänstebeskrivning
Till en utav våra kunder i Kalmars närområde söker vi nu dig som är erfaren inom materialplanering och som vill fortsätta att utvecklas inom området. Som Materialplanerare ansvarar du för att upprätta inköpsavtal med leverantörer, du kommer även att skapa och revidera kvalitetsdokument och processinstruktioner. Du ansvarar du för inköp av råvaror och förpackningsmaterial samt att den interna logistiken dessa fungerar väl. Du samverkar tätt ihop med vår Produktionsplanerare och tillsammans gör ni daglig uppföljning och har kontakt med linjeansvariga gällande hur arbetet i produktionen fortlöper. Du kommer att vara en viktig ersättare till vår produktionsplanerare vid dennes eventuella frånvaro. Tjänsten hos vår kund inleds med en provanställning på 6 månader, heltid och dagtid, måndag till fredag. I denna roll rapporterar du till Produktionschef.

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll har du ett starkt driv och en vilja att ta ansvar för både ditt eget arbetsområde så väl som för hela företaget. Du har relevant eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av arbetsuppgifter som är ovan beskrivna. Har vi tur besitter du dessutom erfarenhet inom livsmedelsbranschen. Som person har du god förmåga att kommunicera, detta gör att du snabbt och enkelt gör dig förstådd. Du beskriver dig själv som en analytisk och lösningsorienterad person med förmåga att omsätta strategier till goda resultat. Du är teamorienterad och jobbar lika bra självständigt som i grupp. Din IT-mognad är hög och du har goda kunskaper i MS Office. Du hanterar svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Tjänsten kräver B-körkort. Låter det intressant? Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt, telefon 0734–666 884 eller e-post terese.carlstedt@premier.se Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast söndagen den 3 oktober 2021. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej heller emot ansökningar via e-post. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Terese Smålander Carlstedt

terese.carlstedt@premier.se

0734-66 68 84

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Kalmar

Publiceringsdatum

09 September 2021

Sök jobbet

Till toppen