Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Tibrobyggen söker lokalvårdare

Företagsinformation
Tibrobyggen är Tibro kommuns eget bostadsbolag. Vårt uppdrag är att erbjuda bra hyresbostäder åt alla – oavsett ålder, inkomst och behov. Hos oss har alla samma möjligheter att hyra ett trivsamt hem. Trygghet och personligt bemötande är viktiga ledord för oss på Tibrobyggen. Vi finns tillgängliga både i ditt bostadsområde och på vårt kontor.

Tjänstebeskrivning
Vill du vara med och bidra till Tibrobyggens nystart och framgångar? Nu söker vi två duktiga och ansvarsfulla lokalvårdare till vår kommande verksamhet. Välkommen in med din ansökan! I den här rollen kommer du att arbeta med lokalvård i Tibrobyggens bostäder och lokaler. Mer specifikt innebär det att du kommer att se till att våra fastigheter är välstädade och hålls i gott skick dvs städning av trapphus, tvättstugor, toaletter, lokal- och galleriaytor mm. Vissa hyresgäster kommer behöva hjälp med flyttstädning, vilket vi kommer hjälpa till med mot en ersättning. Du blir en viktig del av vår verksamhet och betyder mycket för våra hyresgäster eftersom ditt jobb bidrar till trivsel, service och trygghet. Tillsammans med fastighetschef, arbetsledare, driftstekniker och kvartersvärdar utvecklar ni arbetssätt som ger mervärden för våra hyresgäster. Tjänsten är på heltid med anställningsstart vid årsskiftet alternativt 1 februari. Arbetstiden är normalt på dagtid under vardagar, men helgarbete förekommer i gallerian.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet inom lokalvård och har kunskap om effektiva städmetoder som ger god förvaltningsekonomi av våra fastigheter. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll, du förstår vikten av att ge din allra bästa service till våra hyresgäster. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör och kan vara självgående i ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare. Vad kan Tibrobyggen erbjuda dig? Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete i en liten organisation som ger utrymme för eget initiativtagande och ansvar. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: VD Morgan Arvidsson 0504-10220 / morgan.arvidsson@tibrobyggen.se Rekryteringskonsult Sara Stenlund 072-700 78 38 / sara.stenlund@premier.se Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-09-26.

Krav
B-körkort

Kontaktperson(er)

Karinna Tuzinovic

karinna.tuzinovic@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Tibro

Publiceringsdatum

13 September 2021

Sök jobbet

Till toppen