Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Redovisningsekonom sökes till internationellt och innovativt företag

Företagsinformation
Premier Kalmar har fått en flygande start – vilket vi är både glada och stolta över. Vi har flera företag i regionen som vill samverka med oss och därav söker vi nu ytterligare nya stjärnor – kanske du är en av dem vi söker!

Tjänstebeskrivning
Till en utav våra kunder söker vi nu dig som är erfaren inom redovisning och som vill fortsätta att utvecklas inom området. Vår kund finns i Kalmars närområde och befinner sig i en tillverkande och innovativ bransch, som har både nationell och internationell koppling. Som Redovisningsekonom tillhör du avdelning finans och tillsammans med fem kollegor ansvarar ni för ekonomisk uppföljning, löpande bokföring samt rapportering till koncernen. Du kommer att ta fram månads- och årsbokslut samt budget, forecast och likviditetsprognoser. Avdelningens arbete är proaktivt med fokus på effektiviseringar i befintliga ekonomiprocesser och tillsammans är ni viktig support mot övriga funktioner som finns i verksamheten. Tillsammans med kollegor leder ni verksamhetens digitala utveckling inom finansprocesserna i befintligt ERP-system. Du blir anställd direkt av vår kund, tjänsten är heltid och du rapporterar till Ekonomichef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande bakgrund och dessutom mellan 3–5 års arbetslivserfarenhet av ekonomiska uppgifter som är ovan beskrivna. Har du erfarenhet av IFRS, drivit och/eller varit delaktig i projekt- och förändringsarbete är detta mycket meriterande. Du är van att arbeta i affärssystem, har goda digitala kunskaper och du behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är van vid att självständigt planera och organisera ditt arbete. Vidare är du angelägen om att nå resultat med god kvalitet och att hålla deadlines. Som person är du strukturerad, analytisk och proaktiv och har dessutom en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att samarbeta och drivs av utmaningar och utveckling. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Din IT-mognad är hög och du har goda kunskaper i MS Office med tyngdpunkt i Excel. Låter det intressant? Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt, telefon 0734–666 884 eller e-post terese.carlstedt@premier.se Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast måndagen den 27 september 2021. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej heller emot ansökningar via e-post. Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Terese Smålander Carlstedt

terese.carlstedt@premier.se

0734-66 68 84

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Kalmar

Publiceringsdatum

12 September 2021

Sök jobbet

Till toppen