Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Betongare sökes omgående till Bohus Betong

FöretagsinformationPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. TjänstebeskrivningVår kund Bohus Betong i Dingle söker dig som är utbildad eller har erfarenhet av betongarbete alt snickare med samma erfarenhet.Tjänsten innebär betongarbete i alla dess former, ritningsläsning, snickeri, gjutning och armering.Arbetstider: måndag-fredag kl. 7-16, (skift kan förekomma)KvalifikationerVi söker efter dig som har erfarenhet av att arbeta med betong eller har jobbat som snickare och har erfarenhet av gjutning, armering och ritningsläsning. Kunden kan erbjuda ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du kommer att jobba i en utvecklande miljö. Som person är du framåt och har lätt för att samarbeta tillsammans med dina kollegor. Vi ser också att du är en noggrann och effektiv medarbetare. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och har ett intresse av att förbättra avdelningens arbetsmetoder och processer. Meriterande är om du har truck-kort A+B behörighet men inget krav.Är du personen vi söker? Tveka inte att söka redan idag!Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. KravKörkort BilBetongerfarenhet

Kontaktperson(er)

Rebecca Selberg

rebecca.selberg@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Munkedal

Publiceringsdatum

20 November 2018

Sök jobbet

Till toppen