Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Livsmedelspackare & Truckförare

FöretagsinformationPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. TjänstebeskrivningTill en av våra kunder söker vi nu livsmedelarbetare, Denna tjänst innefattar kontrolluppstart,materiellprov, packning av livsmedel, ta emot och skicka iväg leveranser, läsa följesedlar, ta del av viss dokumentation, vägning vid lastning och lossning, provtagning samt märkning emballagering. Du kommer att jobba 2-skift, tiderna är 06:00-14:12 och14:00-22:12 och det kommeräven finnas ett nattskift 22:00-06:12.Vi söker även truckförare på detta uppdrag och då krävs behörighet A1-A4 och B1, gärna datavana.Vi ser att man kan vara tillgänglig under hela sommarperioden Vecka 27-37.KvalifikationerVi söker dig som har erfarenhet från livsmedelsbranschen och som gärna har erfarenhet från industrin och lagervana. Som person är du en pigg och flexibel medarbetare med ett glatt humör och har en stor arbetsvilja som inte är rädd för att ta i. Att förstå engelska i tal och skrift är önskvärt.Är du vår nästa stjärna? Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss, tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut.www.premier.seKravSvenska i tal ock skriftKörkort-B och tillgång till bil

Kontaktperson(er)

Nathalie Stenman

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Vänersborg

Publiceringsdatum

04 June 2019

Sök jobbet

Till toppen