Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Erfaren truckförare sökes!

FöretagsinformationPremier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branschervilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.TjänstebeskrivningTill Vår kund Doka Sverige AB i Uddevalla söker vi nu en erfaren truckförare som ska arbeta på deras lager.Du ska ha erfarenhet av att lasta och lossa från lastbilar där ibland materialet inte alltid ligger på pall, Denna tjänst kommer innefatta både truckkörninginom- och utomhus.Då man kommer att ingå i ett arbetslag lägger kunden stor vikt i att man är en lagspelare, Du är mån att utföra ett bra arbete och är inte rädd för att ta i lite extra om det behövs.Som person är du engagerad, flexibel och nogrann.Arbetstiden är förlagd till dagtid 07-16:00, Du kommer att bli anställd av Premier men det finns goda möjligheter att bli anställd av kunden efter 3-6 mån.KvalifikationerErfaren att lasta och lossa från lastbilTruckkörning utomhus.KravTruckkort A1-A4/ B1-B4Körkort B, Tillgång till egen bil.

Kontaktperson(er)

Rebecca Selberg

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Uddevalla

Publiceringsdatum

03 February 2019

Sök jobbet

Till toppen